ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Untitled-1-01

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε αυτές τις μέρες #μένουμε σπίτι# αλλά παραμένουμε δημιουργικοί.
Η ομάδα του Θ.Ο.Π.Α.Α. σας προσφέρει πλούσιο ΔΩΡΕΑΝ υλικό για να κάνουμε την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη, γιατί #μένουμε σπίτι# αλλά μένουμε ενωμένοι.

menoumespiti2
κορονο [Recovered]_Mesa de trabajo 1

ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ !

Από σήμερα και για όσο χρειαστεί να «μένουμε σπίτι» για την προστασία της υγείας όλων μας από την πανδημία, ο Δήμος Αλίμου θα εξυπηρετεί στο σπίτι τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν και χρειάζονται βοήθεια (π.χ. ευάλωτες ομάδες, άτομα σε περιορισμό κατ’ οίκον λόγω ασθένειας, υπερήλικες κ.λπ.).

ΑΛΛΑΖΩ ΣΕΛΙΔΑ ΕΒΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΙΜΟΥ-02

ΑΛΛΑΖΩ ΣΕΛΙΔΑ… ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Αλλάζουν Σελίδα» σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας ακόμα κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να #menoume_spiti.
«ΑλλάΖω Σελίδα… από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι» για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των βιβλιοθηκών και των βιβλίων που για αυτό το διάστημα βρίσκονται με τις οικογένειες τους στο σπίτι και αναζητούν δημιουργικές δράσεις για να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

101700l

ΜΙΚΡΟΙ μεγάλοι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Μένουμε σπίτι! #1

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Lisa Papp, εκδόσεις Παπαδόπουλος
Στην Μαντλίν δεν αρέσει καθόλου να διαβάζει δυνατά. Είναι που δεν μπορεί να βρει τις λέξεις ή νιώθει πως οι προτάσεις κολλάνε μες στο στόμα της και δεν μπορούν να βγουν. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν αντιλαμβάνεται πως κάποιος συμμαθητής της χασκογελά όταν κάνει λάθος. Παρόλο που θέλει όσο τίποτα άλλο να λάβει ένα αστέρι από τη δασκάλα της, εξακολουθεί να παίρνει αυτοκόλλητες καρδιές με το μήνυμα «Προσπάθησε κι άλλο». Η Μαντλίν ξέρει πως τα αστέρια είναι για όσους διαβάζουν καλά. Ωστόσο, τα αστέρια είναι και για να κάνει ευχές – και η δική της είναι να πάρει ένα αστέρι όλο δικό της. Εκείνο που δεν περιμένει με τίποτα η Μαντλίν είναι πως η ευχή της μπορεί να γίνει πραγματικότητα όταν γνωρίσει τη σκυλίτσα Μπόνι και αρχίσει να της διαβάζει δυνατά!
Το «Πώς έγινα αστέρι στην ανάγνωση» είναι μια ευαίσθητη ιστορία για τη δύναμη της επιμονής και της υπομονής.