Νέα

Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

20 Μάϊος 2013,  Βιβλιοθήκη, Γεγονότα

Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.) με την υποστήριξη του Future Library, μετατρέπει τη Βιβλιοθήκη του Δήμου μας σ΄ ένα «πολύχρωμο κόσμο», γεμάτο δημιουργία και καλοκαιρινό χρώμα, μέσα από τη γνώση και τη μάθηση.

Από το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, ο Θ.Ο.Π.Α.Α., σε συνεργασία με το Future Library, διοργανώνει μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. Μικροί και μεγάλοι ελάτε να ζήσετε για πρώτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο χρώματα καλοκαίρι.

Ελάτε λοιπόν να γίνετε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην εκστρατεία μας. Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρίζο και το μαύρο επικρατεί στη διάθεση μας, στη ζωή μας και για πολλούς και στο μέλλον μας. Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας κόσμο, μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες και την τέχνη.

thopaa-vivliothiki

Μαζί με τα παιδιά μας θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων.

Σας περιμένουμε να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα. Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.

Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας πολύχρωμη με την ανιδιοτελή προσφορά μας. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι αιτήσεις για την Εθελοντική Εργασία θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2013. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Οργανισμού και τη Βιβλιοθήκη (Λεωφόρος Ιωνίας 24, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 20.00) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση vivliothiki@thopaa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2013 Χριστίνα Γαζοπούλου στα τηλέφωνα: 210 98 33 399, 210 99 42 500 και 210 98 52 251.