Νέα

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2014!!!

27 Μάϊος 2014,  Βιβλιοθήκη, Γεγονότα

FSF

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.) και ειδικότερα η Δημοτική Βιβλιοθήκη είναι έτοιμοι να υποδεχθούν παιδιά και φίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων ανάγνωσης και δημιουργικότητας του  Future Library.

Από την Δευτέρα 16 Ιουνίου έως την Πέμπτη  11 Σεπτεμβρίου 2014, μικροί και μεγάλοι ελάτε να ζήσουμε ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό  καλοκαίρι, μέσα από ένα «παιχνίδι αντιθέσεων». Οι δράσεις που εμψυχώνονται από δραστήριους εθελοντές – φίλους της βιβλιοθήκης, περιλαμβάνουν αναγνώσεις παιδικών βιβλίων της νέας μας συλλογής, εικαστικά, χάρτες, μουσική, πειράματα φυσικής, οικολογία και πολλά άλλα εναλλακτικά θέματα για όλες τις ηλικίες από 5-14 ετών. Σας περιμένουμε λοιπόν στη βιβλιοθήκη να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, τον κόσμο της φαντασίας, της εξερεύνησης και της χαράς.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014.  Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Οργανισμού και τη Βιβλιοθήκη (λεωφόρος Ιωνίας 24, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 – 15:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση vivliothiki@thopaa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και με την υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2014 στο τηλέφωνο 210 98 33 399, από τις 7:30 έως τις 15:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ