Νέα

Γίνε εθελοντής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου για την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014!

«Μέσα από τις αντιθέσεις μαθαίνουμε τον κόσμο»

Για 2η συνεχή χρονιά, ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου σας προσκαλούν στις συναρπαστικές καλοκαιρινές δράσεις ανάγνωσης και δημιουργικότητας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουμε μαζί με 120 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 που διοργανώνει το Future Library.

Σ’ ένα κόσμο γεμάτο, αντιθέσεις, δυσκολίες και διαφορές, ελάτε όλοι να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο. Τον κόσμο της σύνθεσης, της συνύπαρξης των αντιθέσεων και του διαλόγου, μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις για την φιλαναγνωσία, την οικολογία, το θεατρικό παιχνίδι, την ζωγραφική, τις κατασκευές, τη μουσική, την τέχνη και πολλά άλλα. Ελάτε να προσφέρουμε όλοι μαζί στα παιδιά μας ένα μοναδικό καλοκαίρι δημιουργίας, κεφιού και εμπειριών.

hj

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου (Λ.Ιωνίας 24, ισόγειο)  μέχρι την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014. Την αίτηση εθελοντικής συμμετοχής μπορείτε να την παραλάβετε από τη Βιβλιοθήκη, ή μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ και να το αποστείλετε στο vivliothiki@thopaa.gr

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους παρακάτω τομείς:

  1. Εμψυχωτής/ρια κάποιας δημιουργικής δραστηριότητας όπως: αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές κατασκευές, πειράματα φυσικής κ. α
  2. Υποστήριξη του εμψυχωτή στη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων: Μπορείς να γίνεις το «δεξί» χέρι του εμψυχωτή και να μοιραστείς τον ενθουσιασμό των παιδιών.
  3. Ψηφιακή καταγραφή της Καλοκαιρινής Εκστρατείας (φωτογραφίες, βίντεο): φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και μικρές συνεντεύξεις των συμμετεχόντων αποτελούν στοιχεία της καταγραφής.