Νέα

επτα μαιου11-01Την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε στην δράση ecoSOS της Παιδικής Βιβλιοθήκης Αλίμου. Μια γιορτή αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σε συνεργασία με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υποβρύχιας Σκοποβολής, Κατερίνα Τοπούζογλου και την υποστήριξη του παγκόσμιου οργανισμού Project Aware, καθαρίζουμε την Παραλία Αλίμου.

Τα παιδιά μαζί με εμψυχωτή – ηθοποιό θα καθαρίσουν την ακτή, ώστε να γίνει η μάθηση παιχνίδι. Μερικά από τα υλικά που θα συλλέξουν θα τα χρησιμοποιήσουν για οικολογικές κατασκευές που θα δημιουργήσουν με την εικαστικό και συγγραφέα Ulli Moirasgetis.
Θα ακολουθήσει η Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ζήσε μαϊμού να φας τριφύλλι», από το ομώνυμο βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου (εκδόσεις Παπαδόπουλος), με την θεατρική ομάδα Δον Κιχώτες.

Το Καταδυτικό Κέντρο του Σπύρου Καρτελιά (Λαμίας 7, Άλιμος, www.SpirosKartelias.gr) θα είναι μαζί μας και θα διαθέσει δωρεάν γέμισμα φιάλων, σε όσους δύτες συμμετάσχουν.

Συμμετέχει η Εθελοντική Ομάδα Αλίμου, όπου θα αναλάβει το ζύγισμα, τον διαχωρισμό των σκουπιδιών, την καταγραφή και αποστολή τους στην ανακύκλωση.

Σημείο συνάντησης Παραλία Όστριας (Peñarrubia).
Για πληροφορίες: 210 98 33 399