Νέα

Αστράφτει σαν διαμάντι το ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου

04 Νοεμβρίου 2017,  Αθλητισμός

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αθλητές της Ένωσης Τραχώνων Δία-Αλίμου, που εγκαινίασαν χθες το βράδυ το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το αστραφτερό παρκέ σε συνδυασμό με τον καινούριο led φωτισμό σου έδινε την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αριστοκρατικό σαλόνι που ντρέπεσαι να πατήσεις με τα παπούτσια!

 Και δεν είναι μόνο το παρκέ. Ολοκαίνουρια καθίσματα, τουαλέτες, είδη υγιεινής και πλακάκια έχουν κάνει αγνώριστο το κλειστό γυμναστήριο, που είχε τόσα χρόνια να ανακαινιστεί.

Τώρα χρειάζεται σεβασμός στα χρήματα που ξοδεύτηκαν και να το προσέχουν όλοι αθλητές, παράγοντες και θεατές σαν τα μάτια τους.

Το ανακαινισμένο γυμναστήριο επισκέφθηκε για επιθεώρηση ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, οποίος είπε στο NOTIA.GR:

«Έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου, το παραδώσαμε σήμερα στη χρήση των αθλητών είναι μεγάλη η χαρά μας που ολοκληρώθηκε το έργο και που στην ουσία έχουμε ένα καινούριο κλειστό γυμναστήριο. Το παρκέ, τα καθίσματα, τα αποδυτήρια, ο φωτισμός, οι βοηθητικές εγκαταστάσεις, οι τουαλέτες είναι όλα καινούρια.

Εύχομαι να έχουν όλοι οι αθλητές υγεία, όλη η νεολαία πρόοδο και να χαίρονται αυτόν το χώρο.

Θα κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια, στις 22 Νοεμβρίου,  μαζί με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, γιατί το έργο, στο μεγαλύτερό του μέρος, συγχρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια».

Όπως είπε στο ΝΟΤΙΑ.GR, o αντιπρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, Νίκος Αλβανός, στο Κλειστό Γυμναστήριο προπονούνται και δίνουν αγώνες, οι ομάδες μπάσκετ ΑΛΦ ΑλίμουΈνωση Τραχώνων Δία-ΑλίμουSouth Basketball Academy και η ομάδα του βόλεϊ ΑΠΣ Αλίμου.

 

 

 

Ανδρέας Κονδύλης και Νίκος Αλβανός ποζάρουν ευτυχισμένοι για το κλειστό γυμναστήριο «κόσμημα» της πόλης.

 

 

 

 

Ευχαριστούμε το notia.gr για το υπέροχο άρθρο.